Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yakaının açık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Bununla beraberinde aşağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde tenha yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Gelişen teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir araba muteber hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her ahit izlem eden bir firmayız.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini yeterli tasarlayarak projeye yakışır yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin berhavaa düşmesidir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler ayn önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına Yangın çıkış kapısı istanbul dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolaylıkla ve hariçya sahih açılmalıdır.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve yer sarsıntısı afetlerinde de en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın güçını kurtardığında daha elleme anlaşılacaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu kondisyon çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin geçmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca usturuplu olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını sağlamlar.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu olumsuz koşulların öbür katlara intikalini hapsetmek veya olanaklı evetğu kadar geciktirmektir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page